Известие

Collapse
No announcement yet.

ТЪЖНО, НО НЯМА НАЧИН!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ТЪЖНО, НО НЯМА НАЧИН!

Колеги, дойде време и на старата бегачка да поеме към вечните полета . Колата е 33-ka 1.5 105 кончета 1984г.
    В движение е даже има и застраховка, но няма кой да я кара , та отива за белканто, ако някой има нужда от части да казва, освен джантите всичко друго става за използване и работи! Води се серията с зелената детелинка Колата се дава цяла или на части, ако може да помогнем.... 0889 12 22 77..

Колега,при мен е абсолютно същия случай!Колата е същата и на тези години!Не я карам от 3 год!Така седи,но ми е мъчно и си я държа!Със спортните седалки ли е?Ако има предна здрава/без скъсано/ пиши!

Comment

колега трябват ми седалките ако са от яките направо казваи кода да ти дам адреса да ми ги пращаш
      Поздрави!!!!!!!
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

колеги , чакам днес един друг колега да намине да говорим за цялата кола.. та като получа развитие по случая ше пиша!

Comment

Ко стана, отнесоха ли 33-ката. Трябва ми скоросната кутия или ако може 1,2-ра и диференцяла.
          Last edited by rijko; d.m.y г., 10:11.
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD
          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
          X